Ma puteti contacta la adresa de e-mail andreil@wgz.ro

Zona discutiilor nesfarsite...


Recieve news about this website directly to your mailbox
<a rel="me" href="http://www.daniweb.com/members/lucaciandrew/938124"><img
src="http://www.daniweb.com/certificates/member938124.jpg"
border="0" alt="lucaciandrew has contributed to DaniWeb"
width="120" height="90" /></a>

Sondaj: Artistul Propus

Artistul propus este Chris Brown

Chris Maurice Brown (născut pe 5 mai 1989, Tappahannock, Virginia)este un cântăreţ, dansator, compozitor şi actor american. A devenit cunoscut în 2005, datorită discului single „Run It!”, care i-a adus un succes instantaneu, ajungând pe locul 1 în clasamentele muzicale din SUA, Noua Zeelandă şi Australia. Şi-a lansat şi primul album de studio, de pe acesta făcând parte alte trei cântece de top 20, în SUA, „Yo (Excuse Me Miss)” (locul 7), „Gimme That” (locul 15) şi „Say Goodbye” (locul 10).Albumul a primit dublu disc de platină în Statele Unite, pentru vânzări de peste două milioane de exemplare.

Cel de-al doilea material discografic de studio a fost lansat în noiembrie 2007, fiind intitulat Exclusive. Cântecul „Kiss Kiss” a atins poziţia cu numărul 1 în Billboard Hot 100 şi în Noua Zeelandă.[8] Al treilea single, „With You” a ocupat locul 2 în SUA timp de şase săptămâni şi a devenit unul dintre cele mai de succes discuri single ale muzicianului pe plan internaţional, ocupând printre primele 10 poziţii în majoritatea clasamentelor unde a activat.
Albumul a fost relansat într-o ediţie specială în iunie 2008, de pe această revizuire făcând parte şi cântecul „Forever”, care a debutat pe poziţia cu numărul 9 în SUA.„Forever” a urcat ulterior până pe locul secund, a devenit al cincilea single clasat pe locul 1 al artistului în Noua Zeelandă şi un succes la nivel mondial.

Pe lângă succesul obţinut cu discurile single lansate pe cont propriu, Brown a colaborat cu artişti ca Jordin Sparks, Bow Wow sau Lil Mama. Cântecele rezultate au atins şi ele poziţii de vârf în SUA şi Noua Zeelandă. Datorită abilităţilor vocale şi a dansurilor este deseori comparat cu artişti ca Michael Jackson sau Usher, citându-i pe cei doi ca fiind cei ce i-au influenţat cel mai mult muzica.

În prezent, Chris lucrează la cel de-al treilea album de studio, intitulat Graffiti, lansarea acestuia fiind programată pentru primul trimestru al anului 2009.
By wikipedia

Va place Chris Brown

Da (3 | 30%)
Nu (2 | 20%)
Poate (3 | 30%)
Nu stiu (2 | 20%)
Chris Brown

Chris Brown

08/10/2009 20:49:13
Lucaci Andrei
A LAD product © 2009-2011
Lucaci Andrei Design
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one